7. kolo

29.10.2018 15:44

3 výhry a jedna prohra, taková je bilance našich týmů v 7. kole PP.

Áčko, které hostilo na domácí dráze áčko Uhelných skladů, konečně zabralo i na domácí půdě a připsalo si druhé letošní vítězství v PPI, čímž odskočilo ze sestupového pásma. Ve vyrovnaném utkání naši borci předvedli solidní výkony a ač na body těsně, na kuželny celkem jasně zvítězili.

Béčko, které vyjelo k utkání na Žižkov, nemělo svůj den a svému soupeři, domácímu Béčku, zcela jednoznačně podlehlo. Jedinou výhrou z venkovních utkání tak zůstávají body z derby a v tabulce aktuálně šestibodový zisk stačí na průběžné 10.místo.

Céčko, které vyjelo k utkání na Slavii naopak na místní Céčko vyzrálo. Děvčata v solidních výkonech šli od počátku do konce za vítězstvím a po zásluze si odvážejí 2 body a v tabulce drží 2. příčku za vedoucí Slavii D.

Déčko mělo v uplynulém týdnu na programu dvě utkání. Nejdříve v pondělí dohrávku 3. kola na domácí půdě proti Astře C. Zápas, ve kterém naši borci podali slušné výkony usnadnil soupeř i tím, že dorazil pouze v pěti hráčích a náš tým tak neměl problém dosáhnout snadného vítězství. Ve čtvrtečním zápase 7. kola již soupeř z Unionu dorazil v plné síle, ale na výsledku to nic neměnilo. Naši hráči sice malinko v jednotlivých výkonech polevili, ale na jednoznačné vítězství i tak dosáhli a v tabulce se odrazili ode dna na průběžnou čtvrtou příčku.

Podrobnosti z utkání v sekci "Statistika družstev" 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode